Bericht versturen
Thuis

Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Jiangyin Eerste Beauty Packing Company is een gespecialiseerde kosmetische verpakkende fabrikant die in Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie, China wordt gevestigd. Gesitueerd dichtbij de haven van Shanghai, hebben wij geschikte toegang tot het verschepen en logistieknetwerken, toestaand ons om cliënten efficiënt te produceren en te voorzien van het schoonheidsmiddel die vereisen zij verpakken.

 

Met jaren van ervaring, hebben wij zakelijke relaties op lange termijn en stabiele met cliënten van diverse landen, met inbegrip van de V.S., het UK, Italië, Letland, Australië, Zuid-Afrika, en meer gevestigd. Wij vergen trots in onze uitgebreide deskundigheid inzake het ontwikkelen van de kosmetische verpakkende zaken in China.

 

Ons assortiment is divers en richt zich op een brede waaier van kosmetische verpakkingsbehoeften. Van etherische olie verpakking en parfum verpakking aan lippenstift verpakking en spuitbusfles verpakking, bieden wij een uitvoerige selectie aan om de veelsoortige eisen van onze klanten te ontmoeten.

 

Bij ons bedrijf, hangen wij eerst de beheersprincipes aan van „kwaliteit, klant eerst, en op krediet-gebaseerd“ sinds onze onderneming. Deze filosofie drijft onze verplichting aan het verstrekken van de producten van uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice. Wij streven onophoudelijk ernaar om aan de behoeften en de verwachtingen van onze klanten te voldoen en te overschrijden.

 

Wij zijn oprecht open aan over de hele wereld het samenwerken met ondernemingen van. In een era van economische globalisering, geloven wij in het realiseren van een win-win situatie door samenwerkingsvennootschappen. Bovendien, werken wij met andere leveranciers op het kosmetische verpakkende gebied samen, die ons om u van concurrerende prijzen te voorzien, hoogste-kwaliteitsproducten, en vlotte leveringsprocessen toestaan.

 

Scheep samen op een reis van de groei in. Contacteer ons vandaag om te onderzoeken hoe wij aan uw kosmetische verpakkingsvereisten kunnen voldoen en wederzijds succes bereiken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van het de Verpakkingsbedrijf van de Jiangyin werd Eerste Schoonheid, Ltd officieel in 2015, in het begin, wij heeft slechts de orden van één of andere cliënt en inspecteert voor elke cliënt opgericht om de kwaliteit en de levering van elke stap te verzekeren.

 

In 2016, willen wij onze zaken en begonnen traditionele twee buitenlandse tentoonstellingen uitbreiden een jaar, zich concentreert op markttendensen en eisen.

 

In 2017, ontwikkelden wij een volledige reeks toebehoren voor parfum verpakking, zodat de cliënten de gehele reeks kunnen kopen en gediversifieerde opties kiezen. Het ging de Europese markt in hetzelfde jaar in. de producten genieten van een goede reputatie onder de cliënten.

 

In 2018, de belangrijkste periode van ontwikkeling, niet alleen is de parfumreeks meer aangepast, maar ook de productielijn van de glasfles. Zoals etherische olieflessen, witte ceramische flessen, s etc. Nadruk op de aanpassing van high-end kosmetisch verpakkingsonderzoek.

 

In 2019, begon de Eerste Schoonheid op de Alibaba-website te regelen en bouwde een professioneel verkoopteam. Iedereen voert hun plichten, van orde het volgen aan kwaliteitscontrole uit, worden de stappen van elke orde gevolgd door beroeps. Het zelfde jaar, begonnen wij om lippenstiftbuis te maken die verpakken, met inbegrip van plastic types, magnetische types en in reliëf gemaakte kleuren bespuitende types, logotypes, etc.

 

2020 zal een catastrofaal jaar voor de wereld, wegens het virus zijn, hebben de talloze mensen hun leven verloren, en de talloze mensen lijden wegens het virus. Wij denken ook over wat wij voor iedereen kunnen doen, zodat nadat de overheid ons toestaat om het werk te beginnen, zullen onze arbeiders elke inspanning leveren om Bespuitende verpakkingsmaterialen voor de marktvraag te veroorzaken. De prijzen van grondstoffen blijven toenemen, en wij handhaven nog onze originele bedoelingen om aan onze cliënten hoogstens gunstige prijs terug te geven. Voor landen die in het bijzonder plastic flessen met spuitbussen nodig hebben, geven wij ook de snelste levertijd. De eerste Schoonheid wil enkel de gehele wereld met onze eigen sterkte verwarmen.

 

In 2021, breidden wij heel wat nieuwe producten, gevoeligere nevelflessen, stabielere gelflessen, meer grootte van etherische oliereeksen, en meer stijlen van parfum verpakking en lippenstift verpakking uit. De eerste Schoonheid is geëngageerd aan het verstrekken van betere kosmetische verpakking voor de wereld, en wij hopen dat meer mensen onze ontworpen producten in de nabije toekomst zullen gebruiken.

 

In 2022, bouwen wij regelmatig op het succes van het vorige jaar voort en gaan nog verder. Alle producten werden geproduceerd op een geleidelijke basis. Tijdens bezige periodes, werkten de arbeiders overwerk enkel in verschuivingen om de beloofde productie levertijd te verzekeren. Toen er geen productietaken waren, werden zij gegeven opleidend op diverse productiekwesties zodat zij hen konden later behandelen.

 

In 2023, samen met het eind van het virus, de deuren van het wijd geopende land en al die zaken naar zijn origineel spoor zijn teruggekeerd. Onze binnenlandse verkoopafdeling nam actief aan binnenlandse off-line tentoonstellingen deel en onze buitenlandse handelsafdeling begon om aan diverse off-line tentoonstellingen in het buitenland deel te nemen.

 

 

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Eerste Schoonheid

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Certificaten China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Certificaten China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Certificaten China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Certificaten