Thuis

Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Verpakkingsbedrijf van de Jiangyin Eerste Schoonheid gespecialiseerd in kosmetische verpakking in China, die in Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie de plaats bepalen van, die aan de haven van Shanghai zeer dicht is. Wij kunnen cliënten produceren en voorzien van schoonheidsmiddel die wat verpakken zij nodig hebben. Wij hebben zakelijke relaties op lange termijn en stabiele met de cliënten van vele landen zoals de V.S., het UK, Italië, Letland, Australië, Zuid-Afrika etc. gevestigd.

Wij hebben uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van kosmetische verpakkende zaken in China, en leveren een verscheidenheid van kosmetische verpakking, als etherische olie verpakking, parfum verpakking, lippenstift verpakking, spuitbusfles die etc. verpakken. Wij werken ook met andere leveranciers op het kosmetische pakketgebied samen, kunnen wij u van de concurrerendste prijs, de beste kwaliteitsproducten, en regelmatig levering voorzien. Groei samen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van het de Verpakkingsbedrijf van de Jiangyin werd Eerste Schoonheid, Ltd officieel in 2015, in het begin, wij heeft slechts sommige cliëntenorden en inspecteert voor elke cliënt opgericht om elke stapkwaliteit en levering te verzekeren.

 

In 2016, willen wij onze zaken en begonnen traditionele twee buitenlandse tentoonstellingen uitbreiden een jaar, zich concentreert op de markttendensen en de eisen.

 

In 2017, ontwikkelden wij een volledige reeks toebehoren voor parfum verpakking, zodat de cliënten de gehele reeks kunnen kopen en gediversifieerde opties kiezen. Het ging de Europese markt in hetzelfde jaar in. de producten genieten van een goede reputatie onder de cliënten.

 

In 2018, de belangrijkste periode van ontwikkeling, niet alleen is de parfumreeks meer aangepast, maar ook de productielijn van de glasfles. Zoals etherische oliefles, witte ceramische fles etc. Nadruk op de aanpassing van high-end kosmetisch verpakkingsonderzoek.

 

In 2019, begon de Eerste Schoonheid in Alibaba-website te regelen en bouwde een professioneel verkoopteam. Iedereen voert hun plichten, van orde het volgen aan kwaliteitscontrole uit, worden de stappen van elke orde gevolgd door beroeps. Zelfde jaar, begonnen wij om lippenstiftbuis te maken die verpakt, met inbegrip van plastic types, magnetische types en kleuren bespuitende types, in reliëf gemaakte embleemtypes, etc.

 

2020 zal een catastrofaal jaar voor de wereld, wegens het virus zijn, hebben de talloze mensen hun leven verloren, en de talloze mensen lijden wegens het virus. Wij denken ook over wat wij voor iedereen kunnen doen, zodat nadat de overheid ons toestaat om het werk te beginnen, zullen onze arbeiders elke inspanning leveren om Bespuitende verpakkingsmaterialen voor de marktvraag te veroorzaken. De prijzen van grondstoffen blijven toenemen, en wij handhaven nog onze originele bedoelingen om aan onze cliënten hoogstens gunstige prijs terug te geven. Voor landen die in het bijzonder plastic flessen met spuitbussen nodig hebben, geven wij ook de snelste levertijd. De eerste Schoonheid wil enkel de gehele wereld met onze eigen sterkte verwarmen.

 

In 2021, breidden wij heel wat nieuwe producten, gevoeligere nevelflessen, stabielere gelflessen, meer grootte van etherische oliereeksen en meer stijlen van parfum verpakking en lippenstift verpakking uit. De eerste Schoonheid is geëngageerd aan het verstrekken van betere kosmetische verpakking voor wereld, en wij hopen dat meer mensen onze ontworpen producten in de nabije toekomst zullen gebruiken.

 

 

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Eerste Schoonheid

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Certificaten China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Certificaten China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Certificaten China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Certificaten