Tel.:
China kosmetische nevelfles fabrikant
Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd

Onthul eerst uw schoonheid      Whatsapp: +8615861896063       E-mail: admin@cyr-package.com

      
Thuis

Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd

Een paar woorden over ons
China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel
Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd
China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel
China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel
China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel
China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd

De Verpakkingsbedrijf van de Jiangyin Eerste Schoonheid gespecialiseerd in kosmetische verpakking in China, die in Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie de plaats bepalen van, die aan de haven van Shanghai zeer dicht is. Wij kunnen cliënten produceren en voorzien van schoonheidsmiddel die wat verpakken zij nodig hebben. Wij hebben zakelijke relaties op lange termijn en stabiele met de cliënten van vele landen zoals de V.S., het UK, Italië, Letland, Australië, Zuid-Afrika etc. gevestigd.

Wij hebben uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van kosmetische verpakkende zaken in China, en leveren een verscheidenheid van kosmetische verpakking, als etherische olie verpakking, parfum verpakking, lippenstift verpakking, spuitbusfles die etc. verpakken. Wij werken ook met andere leveranciers op het kosmetische pakketgebied samen, kunnen wij u van de concurrerendste prijs, de beste kwaliteitsproducten, en regelmatig levering voorzien. Groei samen.

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Eerste Schoonheid

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Co. van het de Verpakkingsbedrijf van de Jiangyin werd Eerste Schoonheid, Ltd officieel in 2015, in het begin, wij heeft slechts sommige cliëntenorden en inspecteert voor elke cliënt opgericht om elke stapkwaliteit en levering te verzekeren.

 

In 2016, willen wij onze zaken en begonnen traditionele twee buitenlandse tentoonstellingen uitbreiden een jaar, zich concentreert op de markttendensen en de eisen.

 

In 2017, ontwikkelden wij een volledige reeks toebehoren voor parfum verpakking, zodat de cliënten de gehele reeks kunnen kopen en gediversifieerde opties kiezen. Het ging de Europese markt in hetzelfde jaar in. de producten genieten van een goede reputatie onder de cliënten.

 

In 2018, de belangrijkste periode van ontwikkeling, niet alleen is de parfumreeks meer aangepast, maar ook de productielijn van de glasfles. Zoals etherische oliefles, witte ceramische fles etc. Nadruk op de aanpassing van high-end kosmetisch verpakkingsonderzoek.

 

In 2019, begon de Eerste Schoonheid in Alibaba-website te regelen en bouwde een professioneel verkoopteam. Iedereen voert hun plichten, van orde het volgen aan kwaliteitscontrole uit, worden de stappen van elke orde gevolgd door beroeps. Zelfde jaar, begonnen wij om lippenstiftbuis te maken die verpakt, met inbegrip van plastic types, magnetische types en kleuren bespuitende types, in reliëf gemaakte embleemtypes, etc.

 

2020 zal een catastrofaal jaar voor de wereld, wegens het virus zijn, hebben de talloze mensen hun leven verloren, en de talloze mensen lijden wegens het virus. Wij denken ook over wat wij voor iedereen kunnen doen, zodat nadat de overheid ons toestaat om het werk te beginnen, zullen onze arbeiders elke inspanning leveren om Bespuitende verpakkingsmaterialen voor de marktvraag te veroorzaken. De prijzen van grondstoffen blijven toenemen, en wij handhaven nog onze originele bedoelingen om aan onze cliënten hoogstens gunstige prijs terug te geven. Voor landen die in het bijzonder plastic flessen met spuitbussen nodig hebben, geven wij ook de snelste levertijd. De eerste Schoonheid wil enkel de gehele wereld met onze eigen sterkte verwarmen.

 

In 2021, breidden wij heel wat nieuwe producten, gevoeligere nevelflessen, stabielere gelflessen, meer grootte van etherische oliereeksen en meer stijlen van parfum verpakking en lippenstift verpakking uit. De eerste Schoonheid is geëngageerd aan het verstrekken van betere kosmetische verpakking voor wereld, en wij hopen dat meer mensen onze ontworpen producten in de nabije toekomst zullen gebruiken.

 

 

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

bedrijfsdiensten

Vóór Samenwerking

Nadat u de aanbieding hebt goedgekeurd, zullen wij alle volgende details, met inbegrip van het maken van en het verzenden van steekproeven behandelen, die voorproductiesteekproeven verzenden, veroorzakend bulkgoederen, verpakking, aangepaste emblemen, alle documenten, verzendwijzen, enz. Als u de gehele container of gemengde container moet nemen, zullen wij de verpakking vooraf berekenen zodat wij de orde kunnen correct en effectief voltooien. U moet enkel ons vertellen wat u wilt, en wij zullen alles na dat behandelen.

Onze Beroeps

Wij zullen alle noodzakelijke documenten met betrekking tot uw orde, zoals proformarekening, BL, handelsfactuur, verpakkingslijst, en certificaat van oorsprong verstrekken. En een andere vereiste speciale documenten kunnen worden verstrekt zodra u vereiste.

Wij hebben onze eigen internationale vrachtvervoerder en zeer concurrerende prijzen wanneer u onze levering kiest. Of als u een agent hebt, kunt u uw vrachtvervoerder ook gebruiken. Slechts wanneer het gebruiken van onze vrachtvervoerder, kunnen wij de voortgang van de vracht bewaken, en het geschikte vracht volgen verstrekken en de diensten opvolgen, en de vrachtsituatie op tijd melden aan u.

Kwaliteitscontrole

De kwaliteit is altijd belangrijk voor ons. Wij produceren producten nooit beneden de maat. Wat wij willen doen is samenwerking op lange termijn. Onze kwaliteitscontroleafdeling is uitgerust met beroeps met uitgebreide ervaring in het testen en inspectie, of u kunt derdeinspecties schikken. Wij zijn er stellig van overtuigd dat onze originele bedoeling het vertrouwen van cliënten kan verdienen

Vóór Massaproduktie

Wij hebben persoon verteld die elk detail van de steekproeven vóór productie zal controleren om ervoor te zorgen dat zij vereisen van cliënten, en zo spoedig mogelijk zullen verzenden de steekproeven naar u voor bevestiging door DHL ontmoeten. Wij inspecteren ook materialen en toebehoren vóór productie om eender welke tekorten te elimineren. Wij hebben altijd elke orde met een ernstige en verantwoordelijke houding behandeld.

Tijdens Massaproduktie

Tijdens productie, zal ons verkooppersoneel de vooruitgang van uw goederen volgen en zal hen per e-mail meedelen. Als u het product veranderen of moet verbeteren dringend, gelieve ons verkooppersoneel voor te contacteren bevestig.

Na Massaproduktie

Wanneer de goederen voltooid en klaar schip in pakhuis zijn, zullen onze kwaliteitsinspecteurs steekproeven doen ervoor zorgen dat alle ordedetails, met inbegrip van de bevestigde goederenstijl, de hoeveelheid, de grootte, de verpakkende, verschepende tekens en alle andere details correct zijn. Wij zullen alles volgens de definitieve bevestigde contract en cliëntvereisten controleren.

Vervoer

Na het ontvangen van de het verschepen van de cliënt instructies, zullen wij onze vrachtvervoerders en vervoersbedrijven schikken om de verzending uit te voeren. Wij zullen de ladingsverrichting door het gehele proces volgen om tekort of schade van goederen te vermijden. Om cargoslevering regelmatig te verzekeren.

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Bedrijfteam

Voor de bedrijfkant, heeft de Eerste Schoonheid van Jiangyin meer dan 20 werknemers.

 

Onder van hen zijn hogere internationale handelverkoop en professionele ingenieurs. Dit zal betekenen dat wij een groot verkoopteam en de dienstteam hebben dat elke potentiële klant de time-sensitive professionele en uitvoerige diensten kunnen aanbieden.


Voor de fabriekskant, heeft de Eerste Schoonheid van Jiangyin meer dan 50 werknemers.

 

Zij zijn portiers en QC kwaliteitsinspecteurs verantwoordelijk voor professionele productielijnen. Dit betekent dat ons productieproces uiterst streng is en wij kunnen elk detail controleren om 100%-inspectie te bereiken.

 

China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd
9303-9305 blok C, Road van No.6 Xinyuan, Jiangyin-Stad, Jiangsu-Provincie, China
Tel.:86--15861896063
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit kosmetische nevelfles Leverancier. © 2019 - 2021 cosmeticspraybottle.com. All Rights Reserved.