Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Onthul parfum eerst verpakkingsschoonheid

Certificaat
China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd certificaten
China Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor uw goede dienst, die de eerste keer is ik internationaal bedrijf door mij behandel.

—— Duncan

Ik wilde enkel u danken zeer zeer, weet ik wij een klein moeilijk beetje waren, maar u helpt ons om alle problemen op te lossen. Wij hopen wij kunnen zeer goed samenwerken zeer.

—— Devin

Uw die pompen zijn superieur in kwaliteit met die van andere fabrikanten wordt vergeleken.

—— Ahmed

Dank u voor uw geduld en hoop om meer samenwerking in de toekomst te hebben

—— Andre

Ik houd van ongeveer werkend met u. Bij het beginnen was u zeer snel om me beelden te tonen zodat kunnen wij snel beslissen!

—— Khanh

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Onthul parfum eerst verpakkingsschoonheid
Laatste bedrijfsnieuws over Onthul parfum eerst verpakkingsschoonheid

De grondige zuiverheid en de elegantie zijn de charme van de flessen van het parfumglas. Vergeleken met plastic flessen, zijn maakt zwaargewicht betrouwbaarder mensen voelen. De geur in de hand is zoet. Sommige cliënten zijn van mening dat het is te transparant maar de betekenis van geheimzinnigheid verliest. Het is niet van belang, kunnen wij speciale ambachten zoals kleurendeklaag, het UV bespuiten of serigrafiedruk voor de glasfles verstrekken, die niet alleen het visuele effect verhoogt, maar ook hebben geen gebrek aan innovatie. In traditionele stijl is regelmatig en grootmoedig, en de nieuwe vorm is modieus en individueel. Geen kwestie die één u kiest, het is enkel gemakkelijke het plukken schoonheid wanneer u uw favoriete elementen kunt toevoegen.

In de keus van parfumspuitbus, hebben wij golfplaattype, crimpless type en schroeftype. Elke parfumspuitbus heeft een overeenkomstige fles. Als u niet goed bij aanpassing bent, dan zal dit voordeel worden weerspiegeld. Geloof dat wij geen fouten zullen maken. Als u een idee hebt, kunt u kiezen van wat u houdt, of het luxueus of eenvoudig is, u kan vinden wat u hier wilt. Wij kunnen volgens uw tekening of ontwerp aanpassen. Allen wij wensen is voor te frekwenteren u, zelfs als u enkel een blik, daar zult zijn producten neemt die u zullen verrassen. Het kan een verpakking zijn dat u in liefde met op het eerste gezicht viel, of u houdt van het slechts na lange tijd het zien van het.

laatste bedrijfsnieuws over Onthul parfum eerst verpakkingsschoonheid  0

Met ons kraag en parfum GLB, heeft de strakke pasvorm van de gehele reeks een hoge barrière aan gas, makend het parfum niet gemakkelijk vluchtig te maken. Zulk een reeks van verpakking geeft mensen de eerste indruk dat het niet verbazend is, maar het is meer als een zwijgzame edelman, zonder teveel schitterende woorden, alsof de precipitatie van tijd mensen unconsciously aangetrokken heeft gemaakt, dit is een onzichtbaar temperament. Het transparante flessenlichaam wordt aangepast met een glanzend gouden deksel. De kleur aanpassing moet aard in conflict, enkel als toegeschreven aan primitieve wildness, vlakte maar met speciale schoonheid brengen.

Bovendien kan de kleur van alle delen zoals de fles van het parfumglas, golfplaatspuitbus, kraag en GLB worden aangepast, zolang de cliënt het Pantone-kleurenaantal verstrekt, wij kan de kleur aanpassen u houdt van. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van mooie kosmetische verpakking en grotendeels in de richting van praktische esthetica. Wij kunnen de vorm volgens de stijl en de capaciteit van de glasfles maken door de cliënt wordt vereist, en ernaar streven die om de uitvoerbaarheid vanuit het perspectief van schoonheid te maximaliseren, en strikt de begroting van de cliënt controleren. Zolang de cliënt de tekening verstrekt, kunnen wij het voltooien. Dit is ook ons de dienstprincipe: Wij zullen ons beste proberen model te maken en uw merk evenals uw waarde te verbeteren. Wij besteden werkelijk aandacht aan uw elk vereiste. Wij houden altijd een oog op elk detail. Wij zullen strikt de tijd en de begroting controleren. Onze verantwoordelijkheid moet u toelaten om altijd vooruit te blijven. Wij zijn er stellig van overtuigd dat zettend onze cliënten eerst, wij onze eerlijkheid voor de bescherming op lange termijn van onze cliënten kunnen uiteindelijk ruilen.

Bartijd : 2021-03-01 13:07:35 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Jiangyin First Beauty Packing Industry Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Alan xue

Tel.: 86-15861896063

Fax: 86-510-86912202

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)